Muleposer med tryk – Canvasposer med tryk

Billig reklame muligheder med muleposer med tryk

Muleposer med tryk er et begreb, der dækker over tasker som indkøbsposer, indkøbstasker, strandtasker og revisorposer. Muleposer med tryk er altså tasker og poser, du bruger mange gange hver eneste dag uden rigtigt at tænke over det. Blandt andet af den grund kan man få meget igen ved at gøre en lille smule ud af muleposen med tryk, når man bruger den så mange gange dagligt!

Tex-tryk fører mange forskellige muleposer til de forskellige formål. Derudover findes vores varer i mange forskellige farver: Skal muleposen være grøn, eller skal muleposen være blå? Skal muleposen være rød, eller skal muleposen være hvid? Lige meget hvilket farve du foretrækker, har vi muleposen med lige præcis den farve!

Farven er nu ikke det eneste unikke og gode ved vores muleposer. Udover farven har vi mulighed for at levere et tryk på muleposen. Trykket vil være et tekstiltryk, hvilket er din garant for et meget holdbart tryk på muleposen. Motivet på trykket er selvfølgeligt helt op til dig selv –du kan få trykt lige præcis den tekst eller det billede, sågar begge dele, på dine muleposer, som du ønsker.

Muleposen med tryk bruges så mange gange hver eneste dag, atdet er værd at gøre bare en lille smule ud af den. En unik molepose med dit eget tryk er den bedste måde at gøre dette på. Husk, at hvis du købermange muleposer til f.eks. en forening eller virksomhed, har vi mulighed for at levere muleposerne meget billigere samlet.

Skal du ikke også have en indkøbskurv med unikt tryk i din egen farve? Se mulighederne herover!

Muleposer med lang hank

 

Vi har også muleposer med lang hank som kan bruges til alt fra daglige indkøb til reklameposer til en messe. Den lange hank gør at posen er nem at bære på den ene skulder.

Skriv et svar

Navigation

Min Kurv

Close
Set

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories