Billige Sportstasker med tryk

Billige Sportstasker med tryk er en af de ting, man efterhånden får tilbudt over det hele. Fitnesscentre gør en stor ære ud af at tilbyde sportstasker til alle nye abonnementer, og diverse sportskæder har med jævne mellemrum fødselsdage, hvor deres tilbageværende inventar af overskuds sportstasker sælges. Det er dog nogle ganske kedelige sportstasker, der bliver solgt i den sammenhæng. Det kan vi hos Tex-tryk gøre bedre:
Få din egen sportstaske med tryk!
Tex-tryk er et firma med speciale i tryk på tøj og andre tekstiler. Af den grund har vi også stor erfaring, når det kommer til tryk på sportstasker. Vi har håndplukket nogle gode sportstasker, i farver fra rød til grøn og sort til hvid, som vi kan levere tryk på. Vi har ikke et fast sortiment af tryk, du kan få på taskerne; Det er helt op til dig selv, hvad vi skal trykke på sportstaskerne. Lige meget om du vil have en tekst, som dit navn, eller et billede, som et klublogo, kan det sagtens lade sig gøre. Vælg en farve, vælg en størrelse, vælg antal og vælg hvilket tryk, du vil have på sportstaskerne – så sender vi dem til dig!
Hvorfor have den samme kedelige sportstaske som alle andre, når du kan få din helt egen, unikke sportstaske med et personligt tryk? Det er første skridt på vejen til at blive en sportsmaster.
De sportstasker, vi trykker på, kan du se mere om inde på deres respektiver beskrivelser. Fælles er dog, at de er udstyrede med store hovedrum, så der er plads til dine ting.
Hvis du har spørgsmål angående tryk på sportstasker, eller tote bags, er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.