Overall

Den klassiske arbejdsoverall har efterhånden mange år på bagen, men den har bestemt ikke taget skade af aldringen. Overalls er stadig utroligt nyttige, og de anvendes stadig bredt i masser af professioner!
Tex-tryk har igennem mange år leveret tryk på overalls til en stor samling af danske virksomheder, institutioner og foreninger. Det har vi gjort med et stort udvalg af overalls og faste, lave priser – priser, der tilmed bliver endnu billigere, når du købes stort ind af overalls med eller uden tryk.
Den traditionelle overall er lavet i stærke stoffer og i en marineblå farver. Dén har vi naturligvis også her på Tex-tryk, men vi har i den grad også mange andre farver og former. Overalls behøver ikke alle sammen at ligne hinanden, men vil du gerne have den klassiske version, er det præcis den, du får.
Overallens udformning, og i og med den typisk er skabt af denimmaterialer, tillader dig at benytte dine overalls til arbejdsbrug. Dér kan vores af slagsen også bruges, da kvaliteten er uovertruffen og vores overalls sagtens kan klare de hårde strabadser, du har tænkt dig at udsætte dem for. Et par overalls, der ikke kan klare en god arbejdsdag er ikke meget værd – Det er vi udmærket klar over, og derfor har vi også kun kvalitetsoveralls trods vores billige priser!
Selvom overalls for tiden primært anvendes til arbejdsbrug, vil vi herfra i hvert fald ikke blive overraskede, hvis den lunefulde mode pludseligt dikterer, at overalls også er populært til privat brug. Kom på forkant med moden og arbejd under de bedste betingelser muligt med behagelige og solide overalls med tryk fra Tex-tryk!
”Overall” KWD: 5.5 %

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.