Arbejdsundertøj

Arbejdsundertøj er en alt for undervurderet beklædningsgenstand i Danmark anno 21. århundrede. I andre lande er arbejdsundertøj i form af arbejdssokker, arbejdsundertrøjer og billige billige boxershorts for længst blevet hvermandseje for alle de, der arbejder med fysiske krævende jobs, og det er på tide, at vi også begynder i Danmark.

Fordelen ved at have et sæt arbejdsundertøj contra et normalt sæt undertøj er, at arbejdsversionen er skabt til hårdt, fysisk arbejde. Undertøjet kan klare sved og det kan klare at blive revet lidt i, da tøjet er skabt i usædvanligt slidstærke materialer. Her er ikke lagt så meget værdi på flotte motiver og bløde materialer som praktisk værdi og holdbarhed – arbejdsundertøj er undertøj for rigtige arbejdere!

Sokker med stødabsorberende sål, forstærkede hælområder og tå-områder og undertrøjer med svedabsorberende egenskaber er blot et par eksempler på smart arbejdsundertøj. Fælles er, at arbejdsundertøjet, hvis man køber ind i større kvantiteter, koster tæt på intet i stykpris. Det er muligt at forære alle medarbejdere et par rigtigt gode og fornuftige arbejdssokker i form af en julegave eller til et jubilæum til meget fair priser – og Tex-tryk kan som et tekstiltrykkeri tilmed levere tryk på alle former for arbejdsundertøj i form af f.eks. firmalogo og / eller firmanavn.

Søger du billigt arbejdsundertøj til virksomheden, til medarbejderne eller bare til dig selv, og vil du eventuelt gerne have tryk på dette, kan Tex-tryk levere netop arbejdsundertøjet og meget mere til fine priser. Arbejdsundertøj er kommet for at blive og står foran sit umiddelbare gennembrud i Danmark, og vi er med allerede fra starten af!

Del dette indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.