Forklæder, fleecetæpper med tryk

Fleeceprodukter som fleecetæpper har for længst gjort indtog i de danske hjem. Og hvorfor skulle de ikke også det? Fleece er et fantastisk materiale, der har nærmest uendelige anvendelsesmuligheder. Et fleecetæppe, eller fleeceplaid som de også ofte kaldes, er et glimrende tæppe, der holder godt på varmen, er nemt at rulle rundt og nemt at rengøre, hvis uheldet er ude.

Alle de fleeceprodukter Tex-tryk fører er i antipilling-kvalitet. Det sikrer, at tæpperne ikke går fra hinanden. Derudover kan du få fleecetæpper i mange forskellige farver. Vi har grønne fleecetæpper, røde fleecetæpper, sorte fleecetæpper, blå fleecetæpper og mange andre farver!

Vi kan levere tryk og broderi på alle vores produkter, og det gælder selvfølgeligt også vores fleecetæpper! Motivet er helt op til dig selv. Hvis du kunne tænke dig et alternativt tæppe med dit navn på, et billede af børn – eller hund – eller lignende, kan du få det fra under 100kr stykket.

I denne kategori har vi også forklæder. Forklæder findes i mange forskellige farver og former, men modsat traditionelle forklæder kan du få trykt dit eget navn på vores! Det er et personligt forklæde på en helt anden måde. Det tryk, vi laver på forklæder, er af typen tekstiltryk. Det betyder, at du ikke skal være bange for, at farverne falmer eller trykket falder af lige meget hvilken type af mad du spilder på forklædet. Forklædet er lavet med gode materialer, og trykket lige så, så du kan bruge forklædet som et hvert andet forklæde.

Husk på, at des flere fleecetæpper eller forklæder du vil have, des billigere kan du få dem. Allier dig eventuelt med venner – så kan I få en bunke meget billige forklæder og fleecetæpper med personligt tryk!

Skriv et svar

Navigation

Min Kurv

Close
Set

Recently Viewed

Close

Quickview

Close

Categories