Beklædning

Når man står og skal vælge en leverandør til beklædningsgenstande, er det muligt at finde leverandører med mange forskellige fokusser. Nogle leverandører satser på en lav pris, som desværre hænger sammen med en knap så prangende kvalitet. Andre leverandører leverer utroligt godt materiale, som af den grund også ligger i en lidt højere prisklasse end de billigste alternativer.

Tex-tryk vælger altid leverandører efter kvalitet. Det er utroligt vigtigt, at det tøj vi trykker på holder i mange år fremover. Når du køber tekstiltryk fra os, kan du derfor være sikker på, at det er kvalitetsmaterialer, der er brugt!

Tekstiltryk på alt fra sportstøj til poloshirts

Vi tilbyder mange forskellige former for beklædning. Det er alt fra sportstøj til skjorter, fra T-shirts til tasker, fra poloshirts til arbejdstøj og fra overtøj til sikkerhedstøj. Vi er meget fleksible, og vi kan sagtens finde en løsning, der passer til lige præcis dit behov inden for tekstiltryk af højeste kvalitet.

Når vi laver tryk på tøj hos Tex-tryk er på tøj fra kendte kvalitetsmærker som T-Time, Game, Nassau Patro og Silenzio. Vi har derfor mærker, der kan bruges til en hvilken som helst situation. At finde den rette balance når du skal have foretaget textiltryk mellem kvalitet og pris kan ofte være svært. Derfor kommer det dig til gode, at vi har mange forskellige mærker til ethvert tænkeligt behov.

Ved f.eks. tekstiltryk på skjorter er der flere specielle ting, der gælder, ligesom der er særregler for tryk på tasker. Vi rådgiver dog selvfølgeligt lige meget hvilket behov for tekstiltryk, du står med, så du ender med lige præcis det tekstiltryk produkt, du ønskede fra start af.

Vi sælger til både privatkunder samt erhvervskunder, og kan derfor levere alt fra firmatøj til større danske virksomheder, til en håndfund t-shirts til den lokale Zumba-klub.