Eksempel på en jakke som er velegnet til lægejakkeHos Tex-Tryk producerer vi årligt mange hundrede individuelle jakker til forskellig brug. Én af de kundegrupper som vi leverer jakker til, er danske læger.

Vores lægejakker fremstillesfra gang til gang, og forsynes således med lige netop det eller de tryk, som I måtte ønske. Eksempelvis er der mulighed for sort tryk på neongrønne jakker med refleks, eller reflekstryk på mørke jakker.

Vores jakker kan benyttes i al slags vejr, og er således velegnede til både akutlæger. paramedicinere eller vagtlæger. Jeres jakker kan selvfølgelig både trykkes med en tekst såsom “LÆGE”, “LÆGEASSISTENT”, “AMBULANCEBEHANDLER” eller “AMBULANCEASSISTENT” på ryggen, og/eller forsynes med logoer fra både redningskorps eller slutkunde, såsom et logo fra en af de danske regioner. 

Vi ved af erfaring, at jakker til læger skal kunne holde til lidt af hvert, hvorfor I selvfølgelig kan regne med at få den bedste vejledning fra vores side, således at I ender op med det perfekte produkt. Vi har over 30 års erfaring, og har i mange år leveret tekstiler til medical branchen, herunder tøj til brug på danske hospitaler.

Ring til os på telefon 98101088 for en snak om Jeres muligheder